Fun

Virtueel Puch & Tomos Club Meeting verslag:

Voor die mensen die nog nooit een puch en Tomos meeting hebben meegemaakt is het moeilijk uit te leggen waarom dat dit toch zoooo gezellig is. Daarom hier een poging om het toch een beetje over te brengen.

Het begint natuurlijk met het pakken van je spullen en het grote vertrek, uitgewuivd door dierbaren, vertrek je dan op je brommer voor een verre tocht, rampspoed en ontbering liggen op de loer op iedere straathoek. De weergoden trotserend op weg naar het doel, DE MEETING in de wetenschap dat velen diezelfde tocht zullen maken om elkaar te ontmoeten in een wolk van 2takt-rook, bier en tabak.

Als je aankomt een warm onthaal van je lotgenoten, die toch wel weer smullen van je ellende verhalen, ja drie lekke banden op 100 meter, 't is wat. Blok gereviseerd langs de kant van de weg met alleen je zwitsers zakmes? Of gewoon geen ellende en vertrouwend op je oerdegelijke goed onderhouden lieveling, hier naar toe komen zoeven. Saai..maar wel zo makkelijk.

Gelukkig is er eten en vooral feest en drank, veel feest en drank. Zelfs kampvuur ?

(dank aan Jurp voor de foto's)

Waarna er 'rustig' geslapen kan worden, gezamelijk of in eigen tent.

's morgens ontbijt en natuurlijk koffie als je op tijd bent dan toch...

Maar als na de koffie je brommer er nog steeds zo uitziet...

en je er zelf nog zo uitziet ...

Dan is het gewoon tijd voor een rondrit, om je hoofd leeg te waaien. Van de (na)dorst heb je ook niet veel last want er wordt geregeld gestopt bij een kroeg of pomp om even bij te tanken.

Maar eens dan komt het grote afscheid. En moet je weer huiswaarts rijden, net als gisteren met tegenwind, hoe kan het toch... Kan je thuis weer even op adem komen voor de volgende meeting.

 

Terug naar de hoofdpagina (Back)


last updated 9-2-99


1999 PnP-Systems Holland